Vi søker ny leder av NUFF

Tvibit Film søker nå etter en kreativ prosjektleder til Nordisk Ung Filmfestival og vårt internasjonale filmarbeid.

Vi ser etter en ny kollega som kan befeste festivalens sterke posisjon internasjonalt, styrke festivalens rolle som nasjonal aktør, og aktivt løfte NUFFs arbeid - for unge filmskapere, kortfilmer, inkludering og mangfold, gjennom dynamiske arrangement og nettverksarbeid. 

NUFF er en årlig kortfilmfestival og filmworkshop for unge filmskapere med et spesielt fokus på Norden og øvrig internasjonal deltakelse. Festivalen har vært en viktig internasjonal arena for unge filmskapere og deres filmer siden 2003. NUFF er en del av Tvibits satsing på film, spill og kreativ teknologi. 

Som prosjektleder for NUFF og internasjonalt filmarbeid vil du ha ansvaret for gjennomføring av NUFF fra søknadsarbeid til ferdig avviklet festival. Du vil jobbe med finansieringsarbeid og partnersamarbeid rundt festivalen, samtidig som man rekrutterer, leder, og inspirerer det årlige NUFF-teamet.

Du vil være sentral i å bidra til at Tvibits strategiske idéer og kreative visjon blir en del av alle NUFFs aktiviteter. Driftsoppgaver ved Tvibit Film avdeling kan også påfalle.

Ønsker du å være med å planlegge, drifte og gjennomføre NUFF? Søk hos oss! Vi håper på å høre fra deg!

Les mer og søk i annonsen her.

Foto: Eric Jensen Stene

Mia Eriksen